Лікарні Миргородщини отримали благодійну допомогу

Дата: 01.03.2023 11:19
Кількість переглядів: 701

Фото без описуДнями до Миргорода надійшла благодійна допомога. Лікувальні препарати, засоби індивідуального захисту, санітайзери, предмети гігієни та дитячі молочні суміші передали для потреб опорної КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування» та 4 лікарень у регіонах Миргородського району.

Чергову допомогу для нашого краю отримали за ініціативи народного депутата України Олега Кулініча у співпраці з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» та народним депутатом Антоном Яценком.

Відвідала Миргородську лікарню та поспілкувалася з її очільником Віктором Харченком голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

За словами Наталії Олексіївни, отримана благодійна допомога буде розподілена для потреб опорної лікарні у центральній садибі району та лікарень у Великій Багачці, Гадячі, Лохвиці та Шишаках. Саме такий розподіл надасть змогу охопити тих жителів Миргородщини, які нині проходять лікування у цих медичних закладах. Також Наталія Гирка подякувала ініціаторам надання такого потрібного вантажу – народному депутату Олегу Кулінічу, БФ «Сучасне село та місто» та народному депутату Антону Яценку. 

У свою чергу, подяку за наданий вантаж благодійної допомоги висловили і керівники медичних закладів, особливо в регіонах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора