Лікарні Миргородщини отримали благодійну допомогу

Дата: 01.03.2023 11:19
Кількість переглядів: 696

Днями до Миргорода надійшла благодійна допомога. Лікувальні препарати, засоби індивідуального захисту, санітайзери, предмети гігієни та дитячі молочні суміші передали для потреб опорної КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування» та 4 лікарень у регіонах Миргородського району.

Чергову допомогу для нашого краю отримали за ініціативи народного депутата України Олега Кулініча у співпраці з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» та народним депутатом Антоном Яценком.

Відвідала Миргородську лікарню та поспілкувалася з її очільником Віктором Харченком голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

За словами Наталії Олексіївни, отримана благодійна допомога буде розподілена для потреб опорної лікарні у центральній садибі району та лікарень у Великій Багачці, Гадячі, Лохвиці та Шишаках. Саме такий розподіл надасть змогу охопити тих жителів Миргородщини, які нині проходять лікування у цих медичних закладах. Також Наталія Гирка подякувала ініціаторам надання такого потрібного вантажу – народному депутату Олегу Кулінічу, БФ «Сучасне село та місто» та народному депутату Антону Яценку. 

У свою чергу, подяку за наданий вантаж благодійної допомоги висловили і керівники медичних закладів, особливо в регіонах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора