Роман Яресько

Дата: 27.02.2023 17:27
Кількість переглядів: 446

У Пришибі Шишацької громади поховали Романа Яреська, який загинув на фронті. У 26-річного воїна залишилися дружина, маленький синочок, батьки, численні родичі, друзі, для яких ця утрата до болю несправедлива і непоправна.

Це тяжке горе для усього краю. Молода, життєрадісна, товариська, порядна і добра людина пішла з життя так передчасно, через російського варвара-окупанта, якому ніколи не буде прощення. Як і ніколи не буде забуття синам і донькам України, які поклали за її волю найцінніше – своє життя.

 А ще небагато часу тому ніщо не віщувало горя…

Роман зростав у рідному Пришибі, навчався у місцевій школі. Змалечку любив рибалити. З часом це захоплення стало для нього серйозною справою. А професією обрав водійство. До повномасштабної війни кермував вантажівками. Одружився, у травні минулого року в молодій сім’ї народився синок.

 У червні Романа мобілізували. Кілька місяців жорстоких воєнних буднів, а лютий став найтяжчим для воїна і його побратимів, які боронили рідну країну на Донеччині. Там 9 лютого, при виконанні бойового завдання у селі Кліщіївка Бахмутської громади, й обірвалося життя Романа Яреська.


За інформацією сайту Шишацької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора