Анатолій Желізняк

Дата: 21.02.2023 15:53
Кількість переглядів: 364

15 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання на гарячому Донецькому напрямку, внаслідок мінометного обстрілу загинув наш земляк ЖЕЛІЗНЯК АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ .

Народися АНАТОЛІЙ 1 березня 1980 року в селі Вирішальне. З 1986-1995 рік навчався у Вирішальненській ЗОШ І-ІІІ ступенів, далі здобув професію тракториста – машиніста широкого профілю у Миргородському ПТУ. Після навчання працював в місті Київ будівельником, вантажником Сенчанського хлібозаводу, сушильним майстром Юсківського хлібоприймального підприємства. Після переїзду в місто Миргород, працював кранівником на металобазі.

У листопаді 2022 року був призваний по мобілізації та без краплі сумніву став на захист Батьківщини. Гідно виконував свій військовий обов’язок та до останньої хвилини залишився вірним присязі. Анатолій любив життя і людей, працю й свободу. Хотів жити у мирній, вільній і незалежній Україні. На жаль, його плани обірвала страшна кривава війна.

Поховали Анатолія 21 лютого на кладовищі мікрорайону Перевалівка. 

Ще один солдат у лавах світлого Небесного воїнства. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Вічна та світла пам’ять Герою! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора