Соціально вразливі категорії населення завжди у полі зору районної ради

Дата: 21.02.2023 09:20
Кількість переглядів: 602

Цими днями у Миргородській районній раді відбувся круглий стіл за участі начальника Управління соціального захисту Миргородської РВА Людмили Горобець, представників Комишнянської, Ромоданівської та Великосорочинської громад, що опікуються соціально вразливими категоріями населення на місцях, а також голови ГО «Миргородська єврейська громада» Михайла Рутгайзера. Провела засідання голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

У форматі діалогу присутні обговорили тему надання благодійної допомоги тим, хто найбільш її потребує. Акцентували увагу на тому, що у кожній громаді є чимала кількість людей, прикутих до ліжка, які потребують особливого догляду та постійної наявності у них засобів індивідуальної гігієни (памперсів).

Напередодні ГО «Миргородська єврейська громада» отримала транш благодійної допомоги від донорів – памперси для дорослих. Тож було прийняте рішення про надання цієї допомоги жителям Комишнянської, Великосорочинської та Ромоданівської громад. Після зустрічі представники кожного регіону отримали від громадської організації упаковки засобів індивідуальної гігієни аби передати їх відповідно до потреб та оформити необхідну звітність.

«Ми постійно актуалізуємо потреби від громад, контактуємо із керівництвом та відповідальними особами аби залучити своїх партнерів та відповідно надати необхідну благодійну допомогу тим, хто цього потребує.» - підсумувала зустріч Наталія Гирка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора