Педагог із Гадяцької громади став переможцем обласного туру конкурсу «Учитель року – 2023»

Дата: 20.02.2023 17:36
Кількість переглядів: 577

Іван Лисенко, вчитель Сарського опорного закладу, став переможцем обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України», повідомляє Гадяч.City

За інформацією Гадяцького центру професійного розвитку педагогічних працівників, цього року конкурс проходив у чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура». До участі у конкурсі зареєструвалися 119 учасників. У кожній номінації журі визначало 5 кращих педагогів.

Іван Лисенко увійшов до п’ятірки: 17 лютого стало відомо, що він став переможцем обласного конкурсу і тепер представлятиме Полтавщину і Гадяцьку громаду зокрема на всеукраїнському рівні.

Довідково: "Учитель року" — щорічний всеукраїнський конкурс, що проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання професійної майстерності вчителів. Конкурс проводиться щорічно, починаючи з 1996 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора