Іван Демиденко

Дата: 13.02.2023 12:38
Кількість переглядів: 414

Фото без описуЗнову страшна звістка: загинув наш земляк. Ще одне молоде життя занапастили кляті окупанти. Ще одного вірного сина своєї країни, мужнього захисника втратила Сенчанська громада…

9 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання в населеному пункті Красна Гора Донецької області, отримавши несумісні з життям поранення загинув наш земляк, старший солдат 30 ОМБр ДЕМИДЕНКО ІВАН ВАЛЕРІЙОВИЧ.

Народися Іван 29 листопада 1998 року в селі Сенча, де виріс та проживав разом з батьками. З 2005-2016 роки навчався у Сенчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, далі здобув професію зварювальника у ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ». Після навчання був призваний на строкову військову службу. Після закінчення служби працював стропальником у Яблунівському ЦВНГК ГПУ «Полтавагазвидобування». З 24 лютого 2022 року був призваний по мобілізації та без краплі сумніву став на захист Батьківщини. Гідно виконував свій військовий обов’язок та до останньої хвилини залишився вірним присязі.

Справедливий, доброзичливий, безвідмовний товариш і вірний друг – таким знали Івана односельці і таким він назавжди залишиться у людській пам’яті. У цей важкий, сповнений тугою та жалем час, уся громада та весь край розділяє нестерпний біль утрати та невимовно сумує за Іваном, якому назавжди залишилося 24…

Низько схиляємо голови у жалобі за вірним сином України, відважним воїном Іваном ДЕМИДЕНКОМ, якого обрано навіки служити небесам. Вічна та світла пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора