Іван Кобзій

Дата: 30.01.2023 11:01
Кількість переглядів: 343

28 січня у Великосорочиньскій громаді на Миргородщині провели в останній путь нашого Героя, захисника незалежної України Кобзія Івана Івановича. Іван Іванович народився 03 грудня 1978 року в с. Зелений Кут. У 1985 році пішов до 1 класу Савинцівської середньої школи, яку закінчив у 1994 році. Хлопець ріс працьовитим та товариським. У 1996 р. Іван був призваний до лав Збройних Сил України. Після служби в армії, працював у КСП «Нива».

З перших днів повномасштабного вторгнення агресора на нашу землю, вступив до Миргородського батальйону територіальної оборони захищати найдорожче – Батьківщину, рідний край та родину. Спочатку перебував на території Полтавської області, потім захищав нашу державу на території Донецької області. Вірний військовій присязі, виконуючи свій патріотичний обов’язок, під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій в районі поблизу населеного пункту Соледар Донецької області, 23 січня 2023 року сержант Іван Кобзій загинув.

Не передати словами біль, що пронизує наші душі. Це непоправна втрата не лише для нашої громади, а й для всієї України. Ми ніколи не забудемо нашого захисника-Героя, який віддав своє життя захищаючи свободу свого народу. Не забудемо. Не пробачимо. Вічна пам'ять і вічний спокій нашому Герою. Герої не вмирають! СЛАВА УКРАЇНІ!


Фейсбук-сторінка голови Великосорочинської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора