Володимир Полістрант

Дата: 30.01.2023 10:46
Кількість переглядів: 388

У Миргороді попрощася із земляком, вірним воїном України Полістрантом Володимиром Миколайовичем. 20 січня 2023 року під час жорстокого бою з переважаючими силами противника поблизу міста Соледар Донецької області номер обслуги зенітно-артилерійськвійськової частиного відділення роти вогневої підтримки Володимир Полістрант загинув.

Володимир народився 17 серпня 2001 року в Миргороді. Після 9-ти класів Миргородської школи №1 обрав спеціальність «Хімічні технології та інженерія» Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя, який закінчив у 2021 році.

Порядний і відвертий, чемний і врівноважений, працьовитий і наполегливий, Володимир мав безліч друзів і користувався повагою як однолітків, так і дорослих. Він був талановитим спортсменом – багаторазовим чемпіоном Полтавської області, чемпіоном та призером Всеукраїнських, міжнародних турнірів з греко-римської боротьби. Взірець для ровесників, гордість для тренера, вчителів, батьків – дійсно, цвіт нашої нації. На нього чекало велике майбутнє, аби не страшне слово війна.

25 лютого 2022 року Володимир вже був у військкоматі. Миргородська військова частина територіальної оборони, до лав якої став солдат Полістрант, охороняла об’єкти інфраструктури, проходила бойове злагодження. З початку 2023 року у складі 116-ї окремої бригади наші миргородці виконують бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом на сході держави. Запеклі бої на ділянці фронту під Соледаром не вщухають цілодобово, ворог атакує з усіх видів озброєння, але українські сили оборони стримують агресора. На жаль, в одному з таких зіткнень перестало битися серце вірного сина України Володимира Полістранта.


За інформацією сайту Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора