Богдан Надутік

Дата: 25.01.2023 14:03
Кількість переглядів: 415

23 січня миргородці попрощалися із земляком, вірним воїном України Надутіком Богданом Петровичем. 8 січня 2023 року в жорстокому бою біля міста Соледар Донецької області головний сержант стрілецької роти військової частини А 7015 Богдан Надутік загинув.

Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника. Вічна слава Герою! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!

Богдан народився 17 грудня 1974 року в місті Кодима Одеської області. Після закінчення 9-ти класів Кодимської школи обрав мирну професію механізатора сільського господарства в місцевому професійно-технічному училищі. Строкова служба у лавах Збройних Сил припала до душі працьовитому і відповідальному хлопцю, і він присвятив свій трудовий шлях захисту держави. Згодом військова служба привела його в Миргород в Третій територіальний вузол урядового зв’язку. У 2022 році  майстер-сержант держспецзв'язку  Надутік завершив військову кар’єру, вийшов на заслужений відпочинок в надії більше уваги приділяти  рідним і друзям, жити мирним щасливим життям. Ці плани перекреслила підла війна, розв’язана російським агресором. 22 листопада 2022 року Богдан Петрович став на захист України і виконував бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом на сході держави. Головний сержант стрілецької роти Надутік був прикладом мужності, стійкості та рішучості при виконанні військового обов’язку, користувався повагою і авторитетом серед побратимів.

Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого чоловіка,  батька і сина Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе.

Світла пам'ять Герою!


Джерело - сайт Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора