Олександр Тутко

Дата: 23.01.2023 10:26
Кількість переглядів: 311

Знову чорним смутком горя огорнула Лохвиччину трагічна звістка з фронту – захищаючи Україну від російського агресора загинув наш земляк, мешканець міста Лохвиця ТУТКО Олександр Сергійович.

Ще одне молоде життя занапастили кляті окупанти, ще одного вірного сина своєї країни, мужнього захисника втратила наша громада…

Олександр Тутко народився 16 липня 1985 року у місті Лохвиця. Навчався у Лохвицькій ЗОШ №1. Після закінчення 11 класів вступив до Заводського технікуму харчових технологій, який закінчив у 2004 році. З травня 2004 року по листопад 2005 року проходив строкову військову службу у лавах Української армії. У мирному житті до початку повномасштабного вторгнення працював водієм у ТОВ «Європа Транс-Агро».

По мобілізації був призваний до лав Збройних сил України в день початку російсько-української війни – 24 лютого 2022 року. У званні старшого солдата служив на посаді бойового медика взводу механізованої роти механізованого батальйону. 17 січня 2023 року від отриманих поранень, несумісних з життям, в результаті здійснення противником мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області наш земляк Тутко Олександр Сергійович загинув…

Краються серця мешканців громади від болю і гіркого усвідомлення непоправної втрати. Не стало у родини сина, батька, брата. Забрала його назавжди війна кривавими руками своїх посіпак – рашистів. Бракне слів, немає і не буде прощення! Доземно схиляємо голови у жалобі за нашим захисником Олександром, який приєднався до небесного воїнства. Вічна йому шана і слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора