Володимир Колодний

Дата: 23.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 443

22 січня в Миргороді попрощалися із земляком, вірним солдатом України Колодним Володимиром Анатолійовичем. Він був командиром стрілецького відділення військової частини. 16 січня 2023 року в жорстокому бою біля міста Соледар Донецької області молодший сержант Володимир Колодний загинув. Поховали Героя з військовими почестями на місцевому кладовищі.

Володимир Анатолійович народився 13 листопада 1970 року в дружній миргородській родині, де цінували та поважали один одного.  Він ріс відкритим, працьовитим і доброзичливим хлопцем. Однокласники по Миргородській школі №1 цінували в ньому вірність і готовність прийти на допомогу. Колеги по роботі в міліції та ДАЇ відзначали порядність і патріотизм. Для дружини Лариси і доньки Руслани він був найкращим у світі чоловіком і батьком.

Вірний патріот своєї держави, Володимир Колодний у перші дні війни без вагань встав на захист України. З 27 лютого 2022 року Володимир Анатолійович Колодний виконував бойові завдання у складі 116-ї окремої бригади територіальної оборони.


За інформацією сайту Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора