У центральній садибі Миргородського району відбувся тематичний захід до Дня Соборності України

Дата: 22.01.2023 11:36
Кількість переглядів: 740

22 січня чимало миргородців вийшло до центральної  частини міста аби взяти участь у тематичній акції. На початку покладанням квітів до пам’ятного знаку героям АТО/ООС, що у Сквері Слави, засвідчили свою повагу до всіх, хто загинув від рук країни-агресора. Хвилиною тиші вшанували світлу пам'ять загиблих за незалежність та цілісність України. У покладанні квітів взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, заступник начальника Миргородської РВА Михайло Коркішко, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, секретар Миргородської міськради Олександр Гуржій, військовослужбовці.

Далі, вишикувавшись у шеренгу на мосту через річку Хорол, тримаючи в руках державні прапори, учасники акції рушили до пам’ятника Тарасові Шевченку. Мета акції – не просто з’єднати ходою два береги річки, а довести, що ми єдиний народ у своєму прагненні жити у вільній незалежній державі. Ми сильні, ми вільні, ми незламні!

«Саме нашому поколінню випав на долю важливий історичний шанс зберегти країну та відбудувати її, поставити переможну крапку у цій боротьбі з ворогом. Адже навіть через понад сотні років збереження єдності та незалежності українських земель залишається головною метою всіх українців. Ці основні цінності ми відстоюємо на фронті, за них натхненно працюємо в тилу.» - відзначила голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

Фото - Ольга Ошека, Анна Пилипчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора