Завершили цикл новорічно-різвяних вітань дітей

Дата: 19.01.2023 14:48
Кількість переглядів: 630

Іграшки, пазли, розмальовки, м’ячі, ляльки та машинки. Ось приблизний перелік речей, які містить пакунок для гостей Миргородської районної ради. Сьогодні до зали запросили діток з багатодітних родин із числа переміщених осіб Миргородської громади. Для них підготували 15 таких пакунків з подарунками. Вручили подарунки голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич.

Пакунки діткам сформували відповідно до віку та статі в рамках співпраці районної ради з партнерами - американською організацією Rotary Club. Це вже не перший транш благодійної допомоги від жителів міста Рендольф з Америки для постійних та нових жителів нашого краю. На цей раз наші партнери сконцентрували увагу на речах для дітей.

«Ми запланувати охопити цією благодійною допомогою дітей різних категорій населення, тих, хто насправді її потребує. У перші дні нового року ми з депутатами відвідали дітей у лікарнях Миргорода, Лохвиці, Гадяча, Великої Багачки та Шишак; вітали зі святами дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цей захід завершив цикл вітань до новорічно-різдвяних свят.» - говорить голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

Також у рамках цієї акції адресні пакунки для новонароджених отримали 2 матусі, які народили Злату та Матвія першими у новому році в Миргороді, а також багатодітна мама малолітніх дітей, чоловік якої загинув, захищаючи країну від ворога під час повномасштабного вторгнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора