Іван Киркуш

Дата: 17.01.2023 15:07
Кількість переглядів: 250

Назавжди 25-ть  залишиться миргородцю, вірному солдату України Івану Киркушу. Наш юний земляк - герой загинув 12 січня 2023 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області біля населеного пункту Побєда Донецької області у ході бойових дій. Солдат Киркуш був стрілець-зенітник першого зенітного ракетного взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї військової частини А 0224. У цей важкий для всіх нас час ми розділяємо біль втрати та схиляємо голови в глибокій скорботі…

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким захисника. Світла пам’ять та безмежна вдячність Героєві за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях…

Іван Васильович Киркуш народився 27 листопада 1997 року в дружній багатодітній миргородській родині, де цінували та поважали один одного. Ріс відкритим, працьовитим і доброзичливим хлопцем. Після 9 класів Миргородської школи №9 продовжив навчання  у Хомутецькому фаховому коледжі, який закінчив із відзнакою  за спеціальністю технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Йому пощастило рано зустріти кохання і створити сім’ю, в якій народилася донечка Софійка. Мрії і плани молодої родини перекреслила підла війна, розв’язана країною – терористом, росією. Як справжній чоловік Іван Киркуш пішов захищати волю і територіальну цілісність держави від безжального й підступного ворога!

З серпня 2023 року Іван виконував бойові завдання на пекельному сході держави у складі сильних, незламних, вмотивованих  військовиків 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого сина,  брата, чоловіка і батька.

Розділяємо горе і щиро співчуваємо  родині. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе.

Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, гідного сина нашого незламного народу.

Вічна слава захиснику України Івану Киркушу! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!

Слава Україні! Смерть ворогам!

 


Джерело - сайт Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора