Діти з Америки передали дітям із Миргородщини подарунки

Дата: 05.01.2023 12:10
Кількість переглядів: 912

Фото без описуГолова Миргородської районної ради Наталія Гирка разом з депутатами відвідала діток, які перебувають на стаціонарному лікуванні у Гадяцькій та Лохвицькій лікарнях. 4 січня у рамках робочого візиту разом із депутатами районної ради Наталія Олексіївна вручила подарунки кожній дитині, яка приймає лікування амбулаторно.

Такий приємний сюрприз вдалося здійснити завдяки співпраці з американським клубом Rotary з міста Рендольф, учасники якого уже не вперше передають благодійну допомогу до центру Миргородського району.

У дитячому відділенні Гадяцької лікарні перебуває 30 діток, говорить керівник медичного закладу Олександр Шаповал. Всі вони отримують якісні медичні послуги, але ж провести свята не вдома виявилося для них морально важко. Із приємною місією, а саме – з подарунками, ретельно підібраними кожній дитині, до пацієнтів завітала голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та депутат райради, перший заступник міського голови Гадяча Геннадій Дроботя.

Діти подарункам дуже раділи, залюбки фотографувалися та передавали велику подяку діткам з Америки, які й зібрали для них конструктори, пазли, ляльки, м’які іграшки.

А ще 3 січня у пологовому відділенні Гадяцької лікарні народилася маленька принцеса, перша на весь Миргородський район. Українці здавна вірять, якщо першою у новому році на світ з’явилася дівчинка, це до миру та злагоди. Тож саме з такими передбаченнями, а ще з побажаннями гарної долі для маленької та її мами, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка передала від районної ради та військової адміністрації пакунок із необхідними речами для перших днів життя дівчинки та засобами гігієни для мами.  

14 діток нині лікується у дитячому відділенні Лохвицької лікарні, зазначає керівник медичного закладу, депутат районної ради Віктор Бурлей. Разом із Віктором Васильовичем приємну місію виконали голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та депутат райради Олег Карабка. Наостанок побажали діткам швидкого одужання та повернення додому.

4 січня у Лохвицькій лікарні народився хлопчик Лев. Для малюка та його матусі передали пакунок від районної ради та військової адміністрації. У ньому вмістили необхідні речі для перших днів життя новонародженого та засоби особистої гігієни.

Свята – це час, коли особливо хочеться вірити у краще. Ми віримо. У наші Збройні Сили, у нашу Перемогу, у наших людей, у підтримку всього світу.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора