Свята – це час віри у дива

Дата: 03.01.2023 17:18
Кількість переглядів: 712

У цьому переконані дорослі та діти. Проте інколи святковий настрій можуть зіпсувати незаплановані речі, такі як хвороба. Саме через хворобу новорічні свята дітки у Шишацькій та Великобагачанській лікарнях провели на лікарняному ліжку.

Тому аби хоч трохи полегшити їх емоційний стан, подарувати позитив, було вирішено відвідати діток у лікарнях. А також принести гостинці – іграшки. Особисто в руки кожному маляті подарунки у Шишацькій лікарні вручила голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та депутат районної ради, керівник Шишацької лікарні планового лікування Маргарита Хорольська.

М’які іграшки, лего, ляльки та пупси, герої улюблених мультфільмів, автомобілі – це далеко не весь перелік іграшок, які американські діти з міста-побратима Миргорода зібрали та передали для малечі Миргородського краю. У дитячому відділенні Великобагачанської лікарні голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала дітей разом із депутатом районної ради, керівником Великобагачанської лікарні планового лікування Леонідом Гавловським.  

«Ми підбирали усі подарунки відповідно до віку, враховували смаки та особливості, аби догодити кожній дитині. Всього відвідали 16 діток у Шишацькій лікарні  та 7 – у Великобагачанській. Дякуємо нашим партнерам з Америки – організації Rotary за те, що саме до новорічних свят надіслали подарунки. Ініціативу плануємо масштабувати на весь Миргородський район.» - говорить голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора