Новорічний настрій для діток з інвалідністю

Дата: 02.01.2023 13:58
Кількість переглядів: 542

2 січня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю у Миргороді.

Разом із директором центру Валентиною Сіваченко Наталія Олексіївна передала діткам подарунки – іграшки від американського клубу Ротарі з міста Рендольф. Кожна іграшка, лего, конструктори, ляльки, чи пазли, підібрані відповідно до віку та захоплень кожного.

Дітки, а також їх батьки, дякували за подарунки та новорічний настрій у цей непростий для всієї країни час.  

Нагадаємо, Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю було створено у 2011 році. Заклад здійснює комплекс реабілітаційних заходів для дітей з інвалідністю та дітей віком від 0 до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу та створення передумов для їх інтеграції в суспільство.

Насьогодні Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю надає послуги 174-м дітям Миргородської та сусідніх громад.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора