Олег Бабенко

Дата: 02.01.2023 09:26
Кількість переглядів: 403

28 грудня 2022 року у бою з російськими окупантами під час виконання службових обов'язків на Донеччині загинув воїн Олег Бабенко з Миргородської громади. Солдат загинув внаслідок танкового обстрілу біля населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької  області.

Олег Сергійович народився 10 червня 1994 року в с. Кибинці Миргородського району Полтавської області. Упродовж 2000 – 2011 років навчався в місцевій загальноосвітній школі. З-поміж однокласників вирізнявся скромністю, щирістю та відвертістю, готовністю прийти на допомогу, був морально стійким, завжди мав свою точку зору і вмів її відстоювати. Після закінчення школи вступив до Полтавського нафтопереробного коледжу. Потім до 2021 року працював охоронником окремого підрозділу воєнізованої охорони управління безпеки у Кременчуцькому ПАТ Укртатнафта. Із 2021 року – у Кибинській гімназії оператором теплогенераторної.

На початку війни перед Олегом Бабенком не стояло питання, що робити. Він одразу ж вирішив стати на захист нескореної України. 28-річний Олег побачив геть усе: війну, смерть, відчай, відчайдушність, доблесть, героїзм. Але війна забрала його у вічність, залишивши болісні шрами на серцях рідних та близьких і спогади, про неймовірного односельця.

Поховали Героя 2 січня 2023 року на місцевому кладовищі.

Вічна слава Герою Олегу Бабенку! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!
 


За матеріалами сайту Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора