Подарунки дітям до свят

Дата: 29.12.2022 17:02
Кількість переглядів: 808

До новорічних свят Миргородська районна рада отримала вантаж благодійної допомоги для дітей від своїх партнерів – американського клубу Ротарі з міста Рендольф. У ньому - іграшки лего, конструктори, ляльки, пазли. Все те, чим залюбки граються діти різного віку.

29 грудня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка разом із депутатом районної ради, головою комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства Олександром Фошиним відвідали дитяче відділення Миргородської лікарні та Центр реабілітації дітей з інвалідністю.

До дітвори завітали з подарунками – кожному підібрали іграшки відповідно до віку та статі. Дітки подарункам дуже зраділи, тож передавали американським друзям, які зібрали для них подарунки, великий привіт.

«Діти заслуговують на святковий настрій. А оскільки наявність подарунків його створює, то ми дуже старалися аби саме напередодні нового року дітки отримали те, що хотіли – конструктор, м’яку іграшку чи ляльку». - говорить голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора