24 грудня – День працівників архівних установ

Дата: 24.12.2022 09:38
Кількість переглядів: 485

Шановні працівники архівних установ Миргородщини!

Вітаю вас із професійним святом, що кожного року припадає на 24 грудня. Дякую за вашу працю, яка покликана тримати зв'язок між минулим та сьогоденням.

Архівні матеріали – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення нашого краю, України, про життя людини, суспільства і держави, яке має унікальний вплив на формування національної свідомості наших громадян та засвідчує вагомий внесок українців у суспільно-політичний та економічний розвиток. Збираючи архівні справи й зберігаючи їх для наступних поколінь, ви виконуєте важливу і надзвичайно відповідальну місію, бо без історичної пам’яті немає народу.

Дякую вам за ваш цінний внесок в розвиток історії країни, за кропітке вивчення найважливіших фактів, дбайливе зберігання документації та відповідальність і тонкість вашої роботи!

Ваша відданість професійному обов'язку, ваша посидючість, ваша увага заслуговує найвищої оцінки!

Бажаю вам й надалі збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служити обраній справі. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра і нових успіхів у творчому пошуку. Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора