Подарунки на День святого Миколая від районної гілки влади отримали дітки у Миргородській громаді

Дата: 19.12.2022 16:42
Кількість переглядів: 389

19 грудня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка зустрілася із жителями Миргородської територіальної громади, які з початком повномасштабного вторгнення ворога переселилися сюди із місць активних бойових дій. Відвідала гуртожиток у с.Хомутець та місцеву гімназію.

Разом із директором Хомутецької гімназії Валентиною Аршиновою передала діткам із багатодітних родин продуктові набори, а їх матусям – санітарно-гігієнічні.

У полі зору районної гілки влади завжди перебувають пільгові категорії місцевих жителів, а особливо тепер ще й - вимушено переміщених. Адже всі розуміють, що бути у свята далеко від дому та рідних людей – це велике випробування. Тому аби хоч трохи додати позитивних емоцій, акцентували свою діяльність саме на пільгових категоріях переміщених осіб та залучилися підтримкою партнерів, щоб зробити їм приємний сюрприз. 

Разом із головою Миргородської районної військової адміністрації Віталієм Дяківничем голова Миргородської районної ради Наталія Гирка також зустрілася із багатодітними родинами, які проживають у Миргороді та приїхали ще влітку з Запорізької і Луганської областей. Їм також вручили такі подарункові набори.   

Такий сюрприз до свят вдалося здійснити завдяки співпраці Миргородської районної ради з ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» (м. Полтава) та іноземних партнерів – Farmamundi та Уряду Кастилії і Леона (Іспанія).

До слова, у Миргородській міській територіальній громаді наразі зареєстровано більше 10 тисяч вимушених переселенців із тих регіонів нашої країни, де точаться важкі бої. Ми щиро віримо в те, що уже найближчим часом ми здолаємо ворога та всі повернуться до своїх домівок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора