Ліквідатори чорнобильського лиха отримали грамоти Миргородської районної ради та військової адміністрації

Дата: 16.12.2022 14:04
Кількість переглядів: 447

Кожного року 14-го грудня всі українці вшановують ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. У 1986-му році за покликом служби всі як один стали на захист своїх співгромадян від наслідків техногенної катастрофи.

На території Миргородського краю проживає чимало ліквідаторів. Всі вони – у великій пошані серед населення та під опікою місцевої влади. З нагоди свята на адресу Миргородської районної ради надійшов лист за підписом голови Миргородського міськрайонного громадського обєднання «Союз Чорнобиль» Сергія Гонтаровського із проханням нагородити достойних спілчан.

Тож у ході робочих візитів голова Миргородської районної ради Наталія Гирка особисто поспілкувалася із ліквідаторами чорнобильської катастрофи та вручила грамоти Миргородської районної ради та райдержадміністрації. А також уповноважила колег-депутатів передати грамоти і вдячність жителям громад.

За мужність та відвагу, проявлені під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС почесні грамоти отримали учасники Миргородського міськрайонного громадського обєднання «Союз Чорнобиль»: Олександр Ященко (м.Лохвиця), Віктор Захарченко (м.Заводське), Віктор Харчина (с.Вельбівка), Анатолій Крятов (смт.Велика Багачка), Сергій Годненко (с.Устивиця).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора