14 грудня – День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2022 08:23
Кількість переглядів: 477

Шановні жителі Миргородщини, ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Ми вшановуємо ваш подвиг по ліквідації наслідків ядерної катастрофи на Чорнобильскій АЕС. Минуло вже понад 36 років, але й до цього часу техногенна катастрофа залишається такою, що завдала лиха жителям багатьох країн світу.  

Тема ядерної енергетики, а точніше тієї шкоди, яку вона може завдати людству, є як ніколи актуальною саме зараз. У 1986-му ми вже бачили випалені села і міста, ми відчували нестерпну біль родин, життя яких помістилося в одну валізу, гіркими вустами чорнобиля говорив весь світ. Сьогодні ворог намагається залякати нас тотальним знищенням із застосуванням в тому числі ядерної зброї, але український народ які ніколи єдиний. Подібно до того як у 1986-му ви, дорогі ліквідатори, стали на захист своїх співгромадян від розбурханої стихії ядерної реакції, сьогодні наші захисники міцно стоять на захисті своєї землі від ворога. А ми усі віримо в те, що перемога за нами!

Ми завдячуємо вам, дорогі ліквідатори, за сумлінне виконання службового обов’язку, за мужність та силу волі у протистоянні з мирним атомом. Із болем у серці вшановуємо тих, чиї життя забрала чорнобильська трагедія.

З нагоди свята бажаю вам та вашим родинам здоров’я, злагоди та миру. Знаю, що ваша віра міцна як криця, а жага до світла подолає темряву. Разом – до перемоги!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора