Відзначили волонтерів з нагоди свята

Дата: 06.12.2022 08:30
Кількість переглядів: 446

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною асамблеєю ООН у 1985 році. Волонтерами називають добровольців, які без жодної винагороди трудяться на благо суспільства та батьківщини. 

В Україні волонтерський рух зародився у 90-х роках, а розквіт у 2014 році під час початку війни з Росією. Це свято особливо важливе для України у 2022 році. Важко переоцінити роль волонтерів, які допомагають українським військовим, збирають для них обладнання, амуніцію, одяг, ліки, їжу та ще багато чого. 

На Миргородщині у кожній громаді досить поширена мережа волонтерських рухів, тож з нагоди Міжнародного дня волонтера відзначили волонтерів Миргородської міської громади.

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич зустрілися з Романом Сіренком, Олександром Савіськом, Олексієм Кондратенком, Артемом Яременком, Дмитром та Максимом Подручними, аби в їхній особі подякувати всім волонтерам Миргородського району за активну громадянську позицію та вагому допомогу нашим захисникам.

За всебічну підтримку та допомогу структурним підрозділам військових формувань Збройних сил України та з нагоди Міжнародного дня волонтера очільники району вручили присутнім спільні Почесні грамоти. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора