6 грудня – День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 08:40
Кількість переглядів: 426

Шановні військовослужбовці, захисники України! Дорогі ветерани та жителі Миргородщини!

Щиро вітаю вас зі святом – Днем Збройних Сил України! Цей день знаково нагадує нам про силу, відвагу та міць захисників нашої держави, які гордо присягнули захищати її не на життя, а на смерть.

Наші земляки у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців міцно стоять на передовій фронту, щохвилини знищують ворога та наближають перемогу. За сотні тисяч кілометрів ми відчуваємо їх патріотизм, мужність, силу духу та дякуємо за те, що маємо змогу зустрічати світанки .

Кожен з нас усвідомлює ту непомірну ціну, яку платить український народ за волю і незалежність. Ми схиляємо голови у скорботі та згадуємо воїнів, які загинули у жорстоких битвах за свободу своєї землі та свого народу. Нам болить кожне обірване життя, кожна втрата – то незагойна рана на тілі країни.  

З нагоди свята бажаю усім підрозділам військовослужбовців, ветеранам військової служби, захисникам України стійкості та незламності, віри у власні сили, успіхів на фронті та в житті, добробуту вашим родинам. Вірю в те, що сильна Українська армія завжди буде національною гордістю і гарантом безпеки нашої держави та нас з вами.

Впевна – ви можете все! Разом – до перемоги!  

Віримо в Збройні Сили України! Слава Україні!

З повагою

 голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора