Багатодітні родини Миргородської громади отримали благодійну допомогу

Дата: 02.12.2022 14:12
Кількість переглядів: 558

У цей непростий час українці, які ніколи раніше, згуртовані та сильні, готові допомагати тим, хто цього потребує. Всі 17 громад Миргородського краю наразі пріоритетним напрямком роботи визначають зокрема допомогу найбільш незахищеним категоріям – багатодітним та малозабезпеченим родинам з числа місцевих і переміщених осіб.

Днями у Миргородській громаді вручали благодійну допомогу. Родини, які мають 3 і більше діток отримали від Миргородської районної ради, ГО «Зміни можливі» за підтримки громадської організації «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» (м.Полтава) набори шкарпеток та нижньої білизни. За допомогою приходили, в основному, мами. Всі погоджувалися, що така підтримка зараз на часі, і щиро дякували організаторам акції.Загалом такі набори отримали понад 200 родин.

Миргородська громада від перших днів повномасштабного вторгнення допомагає своїм мешканцям та переміщеним особам, залучаючи до співпраці міжнародних партнерів.  

Подяка представникам Бюро гендерних досліджень та бюджетування Олені Лавріненко та Наталії Шкоденко, а також Інні Ковальській, ГО "Зміни можливі".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора