1 грудня - День працівників прокуратури

Дата: 01.12.2022 09:15
Кількість переглядів: 497

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Захист законності, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю, нагляд за діяльністю органів влади – це ті функції, у забезпеченні яких одна з основних ролей належить прокуратурі. Органи прокуратури забезпечують дотримання вимог українського законодавства, організують позасудовий захист прав громадян.
Одним із найважливіших напрямків вашої діяльності є боротьба з корупцією – робота, яка часто вимагає граничного напруження сил, мужності і готовності слідувати своєму обов’язку.
Ваш професіоналізм забезпечує ефективний захист правового поля України.
У день професійного свята я адресую найкращі побажання усім працівникам органів прокуратури, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують ідеали законності та справедливості. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону. Упевнена, що суспільство гідно оцінить справжній професійний подвиг прокурорів і слідчих, для яких совість, честь та закон були, є і залишатимуться непорушними і незамінними дороговказами на шляху до людського та професійного успіху.
Бажаю всім співробітникам і ветеранам прокуратури міцного здоров’я, мирного неба, принциповості, наполегливості, добробуту вам і вашим родинам!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора