Вадим Лисенко

Дата: 20.11.2022 14:31
Кількість переглядів: 327

Комишнянська громада провела в останню путь мужнього воїна – Лисенка Вадима Леонідовича, який віддав своє життя в боях за рідну Україну, її цілісність та незалежність, честь та гідність свого народу, за кожного з нас. Цього дня плаче не тільки рідна земля, а й всі ми, її мешканці, плаче й небо за обірваним життям справжнього героя.

Вадим народився 18 жовтня 1968 року в селищі Буди, Харківської області. Після закінчення школи, проходив службу в прикордонних військах. Після служби в армії разом з матір’ю переїхав до села Сидорова Яруга, що на Сумщині. З 2008 року проживав у селі Остапівка. Він був відповідальним, щирим, доброзичливим, трудолюбивим.

Одразу після повномасштабного вторгнення російського агресора Вадима Леонідовича було призвано на військову службу за мобілізацією. Проходив службу на посаді стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

13 листопада 2022 року, залишившись вірним присязі, виявивши мужність та стійкість у бою за нашу Батьківщину, солдат Лисенко Вадим Леонідович загинув у населеному пункті Спірне, Бахмутського району, Донецької області.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас.


Джерело - сторінка Комишнянсько громади у фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора