21 листопада – День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:54
Кількість переглядів: 459

Шановні жителі Миргородщини! 

День Гідності та Свободи – незаперечний доказ відродження української нації, нашої країни. 21 листопада виповнюється 9 років Революції Гідності, і в цей день ми вшановуємо наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та українських воїнів, усіх тих, хто своєю жертовністю демонстрував щире прагнення українців жити у незалежній, вільній, демократичній та суверенній державі. З великою повагою ми згадуємо всіх тих, хто поклав свої життя за Україну. Всі наші захисники залишаться в пам’яті народу назавжди, а ще – стануть гордістю й прикладом для всіх майбутніх поколінь.

Щодня кожен з нас працює та робить усе можливе, аби світ побачив нову Україну, яка буде гідною частиною європейської демократії. Від кожного з нас залежить, у якій Україні живемо ми і будуть жити наші нащадки!

Щиро вірю в те, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту нашої держави та піднесення добробуту всіх українців. Вистояли на Майдані – переможемо у війні! Разом – до Перемоги!

З повагою, голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора