Максим Кулинич

Дата: 03.11.2022 16:35
Кількість переглядів: 339

Надійшла ще одна звістка про загибель нашого земляка. 20 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу м.Соледар Донецької області в результаті мінометного обстрілу загинув розвідник – помічник гранатометника солдат Максим Вадимович КУЛИНИЧ – наш земляк, житель с.Бехтерщина Великобагачанської громади Миргородського району.

Максим Вадимович народився 23 вересня 2001 року. Добровольцем пішов захищати рідну Україну від ворожої навали. Спочатку воював у складі 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, згодом був переведений до 93 окремої механізованої бригади. Максим Вадимович виконав свій військовий обов’язок до кінця. Він пішов на смерть, щоб ми з вами не бачили війни. Неможливо знайти слова, які зможуть зменшити величезне горе, яке спіткало сьогодні родину нашого Героя.

Схиляємо голову та низько вклоняємось всім рідним, друзям, близьким та побратимам Максима. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна та світла пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Нехай світла пам’ять про Максима назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.


Джерело - сторінка Великобагачанської громади у фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора