Дмитро Гайтеров

Дата: 31.10.2022 09:47
Кількість переглядів: 333

Захищаючи українську землю від російського окупанта загинув житель Великосорочинської громади Дмитро Гайтеров, 1990 року народження.

3 листопада жителі Великосорочинської громади провели в останню путь ще одного нашого Героя, захисника незалежної України Гайтерова Дмитра Олеговича. Позивний «Ангел». Дмитро Олегович народився 7 червня 1990 року в місті Краснодон Луганської області. Там же в 1997 році пішов до 1 класу загальноосвітньої школи № 8. З 2000 року Дмитро продовжив навчання у Великосорочинській ЗОШ І–ІІІ ступенів. Після закінчення школи здобув освіту в ПТУ № 56 у с. Яреськи Шишацького району за спеціальністю оператор комп’ютерного набору.

Працюючи у Львові, 18 липня 2022 року був призваний на військову службу. Проходив бойове навчання у Великій Британії. Потім служив стрільцем–санітаром 1-го десантно–штурмового батальйону військової частини А0284. Вірний військовій присязі, виконуючи свій патріотичний обов’язок, виявивши стійкість і мужність в боях за нашу Батьківщину, 25 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Невське Луганської області Дмитро Гайтеров загинув. 

Це непоправна втрата не лише для нашої громади, а й для всієї України. Ми ніколи не забудемо нашого захисника-Героя, який віддав своє життя захищаючи свободу свого народу. Великосорочинська сільська рада, її виконавчий комітет, депутатський корпус, жителі усієї Великосорочинської громади розділяють непоправне горе з усіма рідними і близькими Дмитра Гайтерова. Схиляємо у пошані голови перед світлою пам’яттю нашого Захисника, гідного сина незламного українського народу. Не забудемо. Не пробачимо. Вічна пам'ять і вічний спокій нашому «Ангелу». СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора