Комунікація з партнерами – важливий етап співпраці

Дата: 25.10.2022 10:09
Кількість переглядів: 707

23 жовтня відбулася зустріч у форматі відео конференції із партнерами Миргородської районної ради – американською організацією Rotary Club.

На конференцію запросили представників Миргородської та Ромоданівської громад – вимушених переселенців, які розповіли кожен свою історію. Модерував зустріч представник ротарійців у Миргороді – волонтер Олександр Рєпін.

Голова районної ради Наталія Гирка подякувала за тривалу та ефективну співпрацю, а рамках якої вдалося провести низку заходів по підтримці переміщених осіб. А саме: придбати продуктові набори; зібрати та передати подарунки мамам та малюкам, які народилися, перебуваючи на Миргородщині; передати засоби медичного призначення до лікарні та територіальних центрів чотирьох громад; а також – долучитися до акції «Даруємо тепло» для 14-ти громад району. «На подальшу співпрацю із містом-побратимом Миргорода – Рендольфом, що у США, сподіваємося і надалі.» - говорить Наталія Олексіївна.

Жителі американського містечка Рендольф щиро співчувають всім українцям та намагаються підтримати посильною допомогою та молитвою. Тож на зустрічі вони всі співали молитву за мир, махаючи жовто-блакитними прапорцями в такт.

Історія кожного українця наповнена біллю і смутком, проте всі ми віримо в те, що Україна переможе у цій боротьбі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора