У Миргороді відкрили пам'ятник Герою російсько-української війни

Дата: 17.10.2022 11:31
Кількість переглядів: 638

14 жовтня на Алеї Героїв кладовища по вул. Петрівській у Миргороді відбулося відкриття пам’ятника Герою російсько-української війни, військовослужбовцю 54-ї окремої механізованої бригади ім. Гетьмана Івана Мазепи, молодшому сержанту Олегу Івановичу Гужвію. 

Воїн загинув 22 березня 2022 року у запеклому бою під Мар’їнкою Донецької області. Бої на Бахмутському напрямку були настільки запеклими, а обстріли настільки щільними, що втрати з обох сторін йшли на тисячі. При відступі наших військ тіло Олега Гужвія залишилось на окупованій території. На жаль, забрати його неможливо й досі.

У траурному заході взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, заступник начальника Миргородської районної військової адміністрації Михайло Коркішко, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, бойові побратими, родичі та численна громадськість.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків-Героїв, помолилися за мир та поклали квіти до могил воїнів на Алеї Героїв. Цього ж дня у громадах Миргородщини також відбулися покладання квітів до могил воїнів-Героїв, які віддали життя за мир в Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора