Вітання голови Миргородської районної ради Наталії Гирки до Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2022 15:45
Кількість переглядів: 966

Фото без описуШановні працівники галузі освіти Миргородщини!

Щиро вітаю вас зі святом, яке цього річ припадає на 2 жовтня. Висловлюю вам величезну подяку за вашу нелегку працю на освітянській ниві, за відданість обраній професії, за те, що постійно працюєте над собою та вдосконалюєтеся. А ще – за те, що на ваших плечах тримається освітянський фронт України. З усіма викликами, які виникають, ви справляєтеся на «відмінно». Ви – наша незламність, наша мудрість і наша гордість. У цей нелегкий час ви берете на себе відповідальність не лише за якість навчання та навчально-виховного процесу, а напряму відповідаєте за безпеку, життя і здоров’я наших дітей. Окремо хочу подякувати тим освітянам, які за час повномасштабного вторгнення знайшли себе у волонтерстві, які допомагають ЗСУ та добровольчим формуванням. Ви - наша надія і приклад для наслідування.

Вітаю з професійним святом не лише учителів навчальних закладів, а й керівників гуртків позашкілля, вихователів дошкільних навчальних закладів, педагогічні колективи вищих навчальних закладів, які працюють на теренах нашого краю.

Нехай ця осінь зміцнює віру у нашу перемогу на всіх фронтах! Хай вдається усе заплановане! Нехай у кожній домівці буде добробут, а поруч – тільки надійні люди. Зі святом!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора