Районні ради ділилися досвідом

Дата: 27.09.2022 14:37
Кількість переглядів: 807

26 вересня Миргородську районну раду відвідали колеги із Лубенської райради. Делегація у складі голови райради Тетяни Качаненко, заступника голови Оксани Цимбал та головного бухгалтера Тетяни Корнієнко ділилися досвідом у забезпеченні переміщених осіб необхідною допомогою у віддалених населених пунктах громад Лубенщини.

У свою чергу, Наталія Гирка розповіла про те, що за час повномасштабного вторгнення 17 громад Миргородщини прийняли понад 30 тисяч переміщених осіб з тих регіонів, на яких велися активні бойові дії – Донеччини, Сумщини, Харківщини, Київщини. На даний час на території району перебуває понад 21 тисяча офіційно зареєстрованих переміщених осіб. Миргородська районна рада спільно з районною військовою адміністрацією, Полтавською обласною радою та небайдужими благодійниками зорганізували та провели низку акцій по забезпеченню нових жителів нашого краю необхідними речами, продуктами харчування, засобами особистої гігієни, теплими речами.

Також голова районної ради особисто проінспектувала місця колективного проживання людей у громадах, переважно це гуртожитки навчальних закладів. Перебуваючи з офіційними візитами разом із очільниками громад, Наталія Олексіївна уважно спілкується з мешканцями та дає вичерпні відповіді на всі їхні болючі питання.

У ході діалогу керівники районних ради Наталія Гирка і Тетяна Качаненко окреслили проблематику, над якою будуть працювати найближчим часом. Одна із тем – це забезпечення благодійною допомогою саме жителів віддалених населених пунктів кожної громади краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора