№18 19.11.2020

Дата: 19.11.2020 16:21
Кількість переглядів: 58

Про звільнення радників, помічників, консультантів голів районних рад районів, які приєднані до Миргородської
районної ради Полтавської області

На підставі рішення першої сесії Миргородської районної ради восьмого скликання від 19.11.2020 р. „Про визнання повноважень депутатів Миргородської районної ради восьмого скликання”, у зв’язку з припиненням повноваженням голів районних рад районів, приєднаних до Миргородської районної ради Полтавської області, керуючись статтею 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, 
зобов’язую:
1.    Звільнити з 20.11.2020 р. радників, помічників, консультантів голів районних рад районів, які приєднані до Миргородської районної ради Полтавської області згідно пункту 1 частини 1 статті 40 КЗпП України.
2.    Провести із звільненими розрахунки відповідно до статті 44 КЗпП України і видати належним чином оформлені трудові книжки. 
3.    Особи, зазначені в пункті 1 даного розпорядження, які є тимчасово непрацездатними або перебувають у відпустках, підлягають звільненню не пізніше наступного дня закінчення тимчасової непрацездатності або відпустки.
4.    Доручити виконання даного розпорядження відповідальним за ведення кадрової роботи у виконавчих апаратах вищевказаних районних рад. 
5.    Контроль за виконанням цього розпорядження покладаю на керуючих справами виконавчих апаратів районних рад, районів які приєднані до Миргородського району Полтавської області.


    Голова районної ради                        Наталія ГИРКА
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора