№23 30.12.2020

Дата: 30.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 36

Про припинення дії структур та штатів виконавчих апаратів районної ради, реорганізованих шляхом їх приєднання до Миргородської районної ради

    У зв’язку із фактичним припиненням діяльності Великобагачанської, Гадяцької,  Лохвицької та Шишацької районних рад по виконанню функцій, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», фінансуванням потреб їх виконавчих апаратів, у т.ч. на оплату праці штатних працівників із 31.12.2020 року на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020 р. № 1009-ІХ, беручи до уваги рішення Миргородської районної ради 8 скликання від 11.12.2020 р. № 27 «Про початок реорганізації Великобагачанської районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської районної ради Полтавської області», № 28 «Про початок реорганізації Гадяцької районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської районної ради Полтавської області», № 29 «Про початок реорганізації Лохвицької районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської районної ради Полтавської області», № 30 «Про початок реорганізації Шишацької районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської районної ради Полтавської області», керуючись ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
з о б о в ’ я з у ю:

1.    Припинити дію структур та штатних розписів виконавчих апаратів Великобагачанської, Гадяцької, Лохвицької та Шишацької районних рад із 31.12.2020 р.
2.    Виконавчому апарату Миргородської районної ради, як правонаступниці зазначених в п.1 даного розпорядження районних рад, розробити нормативний акт про продовження трудових відносин із незвільненими працівниками виконавчих апаратів цих рад, структури і штати яких втрачають чинність до моменту їх звільнення, з дотриманням вимог чинного законодавства.
3.    Дане розпорядження довести до відома вищевказаних працівників шляхом його оприлюднення на офіційному сайті Миргородської районної ради.
4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на виконавчий апарат Миргородської районної ради (Ємець А.В., Толмачов В.І.)

Голова районної ради                    НАТАЛІЯ ГИРКА
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора