№7 08.02.2021

Дата: 08.02.2021 15:58
Кількість переглядів: 35

Про розроблення Програми підтримки і розвитку місцевого самоврядування Миргородського району та забезпечення діяльності депутатів Миргородської районної ради на 2021рік

    З метою створення необхідних умов для розвитку місцевого самоврядування у Миргородському районі, підтримки діяльності депутатів Миргородської районної ради, налагодження двостороннього діалогу між громадянами та органами місцевого самоврядування та керуючись статтею 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”

з о б о в ‘ я з у ю:

1.    Доручити виконавчому апарату районної ради (Ошека О.Ю., Володько В.В., Толмачов В.І.) розробити проєкт Програми підтримки і розвитку місцевого самоврядування Миргородського району та забезпечення діяльності депутатів Миргородської районної ради на 2021 рік.
2.    Подати Програму, погоджену в передбаченому законодавством України порядку, на розгляд профільної постійної комісії районної ради з подальшим винесенням на пленарне засідання сесії районної ради.
3.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату районної ради А. ЄМЦЯ.

Голова районної ради                        Наталія ГИРКА
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора