№13 06.09.2022

Дата: 06.09.2022 11:28
Кількість переглядів: 192

№13 від 06.09.2022 "Про скликання чергової тринадцятої сенсії районної ради"


МИРГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ
06 вересня 2022 року                                                                                                                    №13

Про скликання чергової тринадцятої сесії районної ради

Згідно з планом роботи Миргородської районної ради на 2022 рік, керуючись статтею 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

з о б о в‘ я з у ю:

  1. Скликати чергову тринадцяту сесію районної ради восьмого скликання на 16 вересня 2022 року об 11-00 год. у залі засідань районної ради.
  2. На розгляд сесії винести наступні питання:
    1. Про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в Миргородському районі.
    2. Про внесення змін до показників районного бюджету Миргородського району на 2022 рік.
    3. Про затвердження розпоряджень голови районної військової адміністрації, прийнятих в міжсесійний період щодо використання коштів районного бюджету Миргородського району.
    4. Про внесення змін до Програми „Територіальна оборона Миргородського району” на 2022 рік.
    5. Про внесення змін до Програми забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2022 рік
    6. Про затвердження граничних сум витрат районної ради та утворених нею підприємств, установ і організацій, які утримуються за рахунок районного бюджету.
    7. Про внесення змін до районної комплексної Програми розвитку місцевого самоврядування Миргородського району на 2022 – 2024 роки.
    8. Про затвердження списку присяжних Гадяцького районного суду.
    9. Про затвердження списку присяжних Шишацького районного суду.
    10. Про внесення змін в рішення 4 сесії 8 скликання від 29.01.2021 № 6 “Про передачу індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Лохвицького району Полтавської області у власність Лохвицької міської територіальної громади”.
    11. Про надання дозволу на списання окремо визначеного майна, що перебуває на балансовому обліку районної ради.
    12. Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває на балансовому обліку районної ради, Миргородській районній військовій адміністрації на відповідальне зберігання.
    13. Про затвердження договору передачі автомобіля Citroen Space Tourer, що перебуває на балансовому обліку районної ради, Миргородській районній військовій адміністрації на відповідальне зберігання.
    14. Депутатські запити, звернення.
    15. Різне.
  3. На сесію запросити начальника Миргородської районної військової адміністрації, його заступників та доповідачів по питаннях, винесених на розгляд сесії.

    Голова районної ради                                                   Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора