У центрі естетичного виховання стартував навчальний рік

Дата: 19.09.2022 13:11
Кількість переглядів: 777

Миргородський центр естетичного виховання відкрив двері для своїх гуртківців. Тематичне свято провели на подвір’ї одного із закладів, де на час капітального ремонту приміщення ЦЕВу відбувається робота закладу позашкільної освіти.

На свято запросили учнів, їх батьків, керівників гуртків та нових дітлахів.

Привітали дітлахів та педагогів зі стартом навчального процесу голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та керівник ЦЕВу Анжеліка Хоменко.

У своєму виступі Наталія Олексіївна відзначила роботу гуртківців ЦЕВу на літніх канікулах. Висока мотивація допомогти збройним силам України надихала дітей власноруч створювати вироби та обереги, влаштовувати аукціони та ярмарки і таким чином наближати перемогу. Тож вона відзначила найбільших активістів гуртків «Майстриня», «Веснянка», «Чарівний бісер»: Софію Пушак, Катерину Філонич, Анастасію Зубенко, Анастасію Олексієнко, Вікторію Свириденко, Вікторію Швайку, Ярославу Семеренко, Вікторію Омельченко, Надію Хоменко, Ольгу Коблеву подарунками від партнерів. 10 наплічників передав американський фонд Rotary club of Randolph VP та Randolph Sunrise Rotary Club. 

Довідково: на базі ЦЕВу нині ще триває набір учнів до понад 20-ти гуртків з різних видів сценічного та декоративно-ужиткового мистецв: циркового, хореографічного, вокального, вокально-інструментального, театрального, образотворчого, в’язання, бісероплетіння, художньої кулінарії, оригамі, м’якої іграшки, декору, виготовлення виробів з природніх та інших матеріалів. Деталі - на сайті закладу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора