День знань у Луганському національному університеті ім. Т.Шевченка

Дата: 19.09.2022 10:44
Кількість переглядів: 733

Фото без опису15 вересня у Миргороді відбувся урочистий захід – День знань, присвячений початку нового навчального року, та посвята у студенти. У цей святковий день студентство та викладачі трьох структурних підрозділів (факультет природничих наук; інститут економіки та бізнесу; інститут фізики, математики та інформаційних технологій), які відтепер базуються у Миргороді, зібралися разом з нагоди початку навчального року та посвяти першокурсників у здобувачів освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Навіть найтяжчі часи випробувань війною не зломлять дух університету і, не дивлячись на спроби ворога зруйнувати наше мирне життя, колектив буде виконувати свою почесну місію – навчати й виховувати справжніх професіоналів – громадян-патріотів для України.

Урочистості розпочались із вітальних слів керівників навчальних структурних підрозділів, які проводили вступну кампанію на Мирогородщині, серед яких: Наталія Мацай, декан факультету природничих наук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент; Валерій Хмель, директор інституту економіки та бізнесу, кандидат педагогічних наук, доцент, почесний професор університету; Геннадій Могильний, директор інституту фізики, математики та інформаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент та Михайло Сапіжак, директор Брянківського фахового коледжу, заслужений працівник культури України.

Із відеопривітанням до шевченківців звернувся голова Наглядової ради ЛНУ імені Тараса Шевченка, заступник керівника Офісу Президента України Олексій Дніпров, який привітав першокурсників із початком нової сторінки у житті.  

Завітали на свято представники керівники району та міста. Із вітальним словом до студентів та викладачів звернулася голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко та начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Тетяна Колибельнік.

На заході присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за Україну, серед яких є і справжні патріоти – випускники університету.

Родзинкою заходу стала посвята у першокурсники та спільне виконанням гімну Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Свій 101-й навчальний рік навчальний заклад розпочав з надією, вірою і потужними силами для наближення перемоги!  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора