Відбулася тринадцята сесія Миргородської районної ради

Дата: 16.09.2022 19:07
Кількість переглядів: 825

16 вересня депутати районної ради працювали на сесії. На профільних комісіях опрацювали питання порядку денного та затвердили його на Президії. Головувала на Президії та пленарному засіданні сесії голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

Перед початком засідання сесії Наталія Олексіївна вручила почесні грамоти районної ради та військової адміністрації колегам-депутатам, які займаються волонтерською діяльністю – Ігорю Верещаці, Олександру Борису, Олені Трапікас. При цьому щиро подякувала за невтомну працю по наближенню перемоги.

Хвилиною тиші присутні вшанували світлу пам'ять загиблих за Україну, синів та дочок Миргородської землі.

Першим питанням порядку денного заслухали доповідь начальника Миргородського райвідділу поліції Віталія Ярмолюка про стан боротьби зі злочинністю та охороною громадського порядку у Миргородському районі за 8 місяців. Інформацію взяли до відома. Очільник відділу поліції надав вичерпні відповіді на всі питання, які адресували йому представники депутатського корпусу. 

Далі шляхом голосування депутати одноголосно підтримали рішення про внесення змін до показників районного бюджету на 2022 рік. По даному питанню доповідала начальник відділу фінансів РВА Марина Синяговська.

По питанню внесення змін до Програми «Територіальна оборона Миргородського району» на 2022 рік доповідав заступник начальника Миргородської РВА Михайло Коркішко.

Наступними рішеннями внесли зміни до профільних програм – Програми забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень та до Програми розвитку місцевого самоврядування. Інформували з цих питань керівник апарату Миргородської РВА Віталій Хоменко та начальник відділу організаційної та інформаційно-аналітичної роботи Ольга Ошека відповідно.

У ході засідання сесії одноголосно затвердили список присяжних Гадяцького та Шишацького районних судів, внесли зміни до складу Президії та однієї з профільних депутатських комісій, а також підтримали інші поточні рішення. По даним питанням доповідав керівник апарату районної ради Андрій Ємець.

Депутати працювали злагоджено та конструктивно. У засіданні тринадцятої сесії взяли участь 29 народних обранців.

Ольга ОШЕКА,

Начальник відділу організаційної

та інформаційно-аналітичної роботи

Миргородської районної ради

 

Фото - Ольга Устименко, ІЦ "Миргородщина"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора