Вшанували загиблих за Україну

Дата: 29.08.2022 11:29
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

29 серпня у Сквері Слави, що в Миргороді, вшанували загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України покладанням живих квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО.

У церемонії покладання взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, голова спілки «Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» Сергій Бакало, командир 831 бригади тактичної авіації, Герой України, полковник Олександр Мостовий, начальник Миргородського РВ ГУНП в Полтавській області полковник Віталій Ярмолюк,керівники силових структур.

Хвилиною тиші присутні вшанували пам’ять усіх воїнів, які загинули в боротьбі за нашу державу та мирне майбутнє. Сміливі воїни, патріоти, захисники повітряних та земних кордонів, наші співвітчизники віддали за Україну найдорожче – свої життя. Бережімо світлу пам'ять про них як святий оберіг, продовжуймо тримати стрій та нищити ворога, який ступив на нашу землю. Заради своїх пращурів-козаків, заради своїх дітей, заради майбутнього наступних поколінь українців.

Тільки разом, і тільки до перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора