АЛТУФ"ЄВ А.Б.

Дата: 11.05.2022 09:07
Кількість переглядів: 99

АЛТУФ'ЄВ Андрій Борисович

Гоголівська ТГ

Андрій Борисович Алтуф’єв народився 11 лютого 1974 року у Гоголевому. Дитячі та юнацькі роки минули у Михайлівці, де Андрій  закінчив місцеву дев’ятирічку, а потому вступив  до Дніпроджержинського технікуму фізичної культури.

Військову службу проходив у національній гвардії України, де гартувався  характер вмілого та мужнього воїна. Згодом Андрій Алтуф’єв закінчив Харківський інститут фізичної культури та служив у спецпідрозділі міліції «Беркут» у Полтаві, звідки  за два роки до революції Гідності звільнився за вислугою років. Останнім часом разом із родиною мешкав у Немішаєвому Бучанського району Київської області.

У перші дні війни Андрій вирушив в Ужгород, аби звідти евакуювати за кордон маму, а потім виявилося, що повертатися йому нікуди, адже Немішаєве вже було окуповане рашистами. Не гаючи часу, наш Герой став на військовий облік в Ужгороді. З цього міста він і був призваний на військову службу.

10 травня у селі Тошківка Луганської області наш славний земляк Андрій Борисович Алтуф’єв поліг смертю Героя за рідну землю, за свій народ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора