КОРНІЙКО О.С.

Дата: 29.06.2022 09:48
Кількість переглядів: 236

Фото без описуКОРНІЙКО Олександр Сергійович

Петрівсько-Роменська ТГ

Корнійко О.С. (позивний Чорний) народився 20.08.1994 в селі Петрівка – Роменська Гадяцького району Полтавської області. Спочатку мешкав у рідному селі, де провчився до 5 класу Петрівсько – Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а далі продовжив навчання в Гадяцькій школі – інтернаті.
Після закінчення 9 класу вступив на навчання до Гадяцького аграрного ліцею,який закінчив, отримавши фах водія.

Хлопець захоплювався бойовими видами спорту, мріяв про військову кар’єру, готувався до вступу на офіцерські курси до Одеської військової академії. Був веселим, життєрадісним, товариським. Чемний, трудолюбивий, чесний, Олександр Сергійович завжди допомагав батькам і друзям. Для рідних був опорою в майбутньому.
Це була вольова людина із запальним характером, але, в той же час, серце його було надзвичайно добрим та щирим і в ньому завжди була іскринка любові, яку він дарував всім.

У 2015 році Олександр підписав із ЗСУ контракт. Солдат, кулеметник 3-го взводу 6-ї роти 2-го парашутно – десантного батальйону 25-ї окремої повітряно – десантної бригади. За 2 роки служби воїн заслужив честь називатися кращим кулеметником свого батальйону.

Загинув 16 лютого 2022 року в районі селища Зайцеве Донецької області внаслідок кулі снайпера, що потрапила йому у шию. Без Олександра залишилися батьки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора