Вітання голови Миргородської районної ради до 31-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:33
Кількість переглядів: 795

Шановні жителі Миргородського району!

24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України. Зі сльозами на очах, адже півроку триває повномасштабне вторгнення і понад 8 років – війна. З болем у серці, адже щодня ми втрачаємо на полі бою і у мирних містах наших співвітчизників. Але з чітким переконанням, що нам потрібна ПЕРЕМОГА. Ми з вами маємо мету – зберегти нашу країну, відвоювати кожен її куточок та підняти синьо-жовтий прапор під мирним небом.

Незалежність – це і є синонім слова ПЕРЕМОГА. Ми виборюємо її щодень, кожен на своєму фронті – зі зброєю в руках, на медичному, освітньому та інформаційному. Ми єдині та нездоланні, ми не втомилися, а тому кожного дня стаємо на крок ближче до омріяного. Пам’ятаймо імена всіх тих, хто віддав за Україну свої життя, хто до останньої краплі крові оберігав нас від ворога.

Вірю, що попри усі труднощі ми зробимо все можливе і неможливе для того аби наші діти та наші онуки бачили над собою мирне небо. Бажаю нам віри у власні сили, єдності та незламності. Зі святом, з Днем Незалежності України!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора