Догляд за людьми поважного віку – завжди у пріоритеті

Дата: 11.08.2022 10:23
Кількість переглядів: 915

10 серпня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка провела зустріч з керівниками територіальних центрів соціального обслуговування населення Миргородської, Великосорочинської та Шишацької громади Людмилою Курдюмовою, Вікторією Ємець, Світланою Васильченко, а також керівником Управління соціального захисту населення Миргородського району Людмилою Горобець.

У форматі «круглого столу» говорили про поточний стан справ у соціальній галузі, про виконання державних програм на місцях, а також озвучили проблематику, яка існує на даному етапі. Не оминули увагою в розмові і діяльність відділень стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання та будинків ветеранів на території району.

Після конструктивної розмови голова Миргородської районної ради відвідала такий заклад на території Миргородської громади, де у порівнянні з іншими знаходиться найбільше підопічних. Завітала з благодійною допомогою від американських партнерів, яка є дуже потрібною та незамінною для щоденного використання. Засоби медичної реабілітації – ходунки, тростини, а також предмети індивідуальної гігієни адресував фонд Rotary club of Randolph VP та Randolph Sunrise Rotary Club, з яким районна рада налагодила партнерство. 

Такі ж набори засобів реабілітації та гігієни передали на відділення стаціонарного догляду Великосорочинської та Шишацької громад відповідно до потреб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора