Догляд за людьми поважного віку – завжди у пріоритеті

Дата: 11.08.2022 10:23
Кількість переглядів: 931

Фото без опису10 серпня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка провела зустріч з керівниками територіальних центрів соціального обслуговування населення Миргородської, Великосорочинської та Шишацької громади Людмилою Курдюмовою, Вікторією Ємець, Світланою Васильченко, а також керівником Управління соціального захисту населення Миргородського району Людмилою Горобець.

У форматі «круглого столу» говорили про поточний стан справ у соціальній галузі, про виконання державних програм на місцях, а також озвучили проблематику, яка існує на даному етапі. Не оминули увагою в розмові і діяльність відділень стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання та будинків ветеранів на території району.

Після конструктивної розмови голова Миргородської районної ради відвідала такий заклад на території Миргородської громади, де у порівнянні з іншими знаходиться найбільше підопічних. Завітала з благодійною допомогою від американських партнерів, яка є дуже потрібною та незамінною для щоденного використання. Засоби медичної реабілітації – ходунки, тростини, а також предмети індивідуальної гігієни адресував фонд Rotary club of Randolph VP та Randolph Sunrise Rotary Club, з яким районна рада налагодила партнерство. 

Такі ж набори засобів реабілітації та гігієни передали на відділення стаціонарного догляду Великосорочинської та Шишацької громад відповідно до потреб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора