ГОКОВ Сергій Вікторович

Дата: 30.03.2022 14:00
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

ГОКОВ
Сергій Вікторович

Великосорочинська ТГ

(25.01.1997-30.03.2022)

Народився 25 січня 1997 року. Закінчивши Ковалівську школу, почав пошук шляху до свого призвання, отримав освіту за спеціальністю електроавтомеханіка, багато працював.

У 2017 році пішов на строкову службу до Президентського полку після чого зрозумів, що хоче нести службу своїй державі та розпочав військову кар'єру, в якій і досяг великих успіхів. Став учасником Операцій Об'єднаних Сил на сході України, отримав звання сержанта, став справжнім професіоналом своєї справи.

Нагороджений Нагрудним знаком "Ветеран війни" та «Козацький хрест 3 ступеня».

Обіймав посаду командира відділення спеціального призначення сил спеціальних операцій. Став учасником миротворчої місії в Демократичній Республіці Конго та отримав Медаль від Організації Об'єднаних Націй за участь в миротворчій місії. Був нагороджений Нагрудним знаком сил спеціальних операцій "Вовк 4 ступеня".

У період повномасштабного вторгнення ворога виконував завдання зі спеціальної розвідки на території Харківської та Дніпропетровської областей.

1 березня потрапив в засідку, отримав поранення, не зважаючи на ворожі обстріли, продовжив виконання спеціального завдання і врятував сім'ю бойового побратима від неминучої загибелі. 18 березня Указом Президента був нагороджений Медаллю від Президента "За військову службу Україні".

Загинув 31 березня під час виконання бойового завдання на Дніпропетровщині. У полеглого воїна залишилися два старших брати та сестра.

Пам'ятаємо... Вічна Слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора