Голова Миргородської районної ради та депутатка Полтавської обласної ради відвідали місця колективного проживання переміщених осіб

Дата: 18.07.2022 13:57
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису15 липня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та депутатка Полтавської обласної ради Оксана Винниченко відвідали місця колективного проживання наших співгромадян, які врятувалися від військових дій з територій Харківської, Сумської, Донецької областей. Поспілкувалися з ними, поговорили про потреби, які є на часі. Звісно ж, найголовнішою потребою із перших днів приїзду на Миргородщину є харчування. Тож посадовці завітали із продуктовими наборами, у складі яких – булочки, сир та заморожені м’ясні нагетси. Смаколикам раділи дорослі і діти. Витративши небагато часу на приготування, страви будуть до смаку на сніданок, обід чи вечерю.

Продуктові набори адресували мешканцям гуртожитків Миргородської  спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів, Хомутецького фахового коледжу Полтавського державного аграрного університету та Шишацького ліцею, у яких проживає майже 170 внутрішньо переміщених осіб. За надану адресну допомогу величезна подяка депутатам Полтавської обласної ради Оксані Винниченко та Олегу Сазонову.

До слова, Миргородська районна рада постійно тримає руку на пульсі забезпечення наших співгромадян необхідним. Тому регулярно актуалізує потреби та співпрацює з Полтавською обласною радою, з численними благодійними фондами та організаціями аби надати суттєву підтримку тим, хто цього потребує.  

Загалом на території Миргородського району місця колективного проживання переміщених осіб облаштували у 13-ти громадах, в яких насьогодні перебуває близько 1000 осіб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора